WEEKEND CAFE

Weekend Cafe je forum koji je nastao zbog svih nas.
Ako želite besplatno da postavite svoj oglas, saznate trenutna dešavanja u gradu, informišete se iz prve ruke o atraktivnim mestima za izlazak, rasprodajama...ili jednostavno želite da ćaskate uz kaficu - Weekend Cafe je pravo mesto za Vas!
REGISTRUJTE SE i provedimo vikend zajedno!
Dođite da zajedno formiramo kutak koji će svima biti od koristi.
WEEKEND CAFE

Provedimo Vikend Zajedno!


  Obuke i edukacija

  Delite

  vesnaet
  Početnik
  Početnik

  Ženski
  Broj poruka : 1
  Godina : 46
  Zodijak : Ovan
  Lokacija : Leskovac
  Reputation : 0
  Points : 2
  Datum upisa : 17.08.2013

  Obuke i edukacija

  Počalji od vesnaet taj Ned 18 Avg - 9:04:19

  Knjigovodstvena agencija Alessandria u saradnji sa Edukom plus iz Nisa se bavi obrazovanjem odraslih i ostalim dodatnim obrazovanjem. Shodno tome radimo obuke i edukacije iz oblasti:
  - Knjigovodstva
  - Preduzetnistva
  - Softvera
  - Izrada biznis plana
  Od aprila meseca ove godine postali smo clanica VCC akademije tj. sklopili smo ugovor sa Poljskom edukacionom kucom Syntea, tako da ce svi nasi sertifikati biti medjunarodno priznati od strane evropske komisije i uskladjeni sa evropskim sablonom zanimanja.

  Nakon zavrsene obuke dobijaju se sertifikati i suplement, potvrda, uverenje koje se upisuje u registar radne snage. Svi sertifikati sadrze Europass. Trenutna novina su i sledece obuke:

  - Obuka za negovatelje (negovateljice)
  - Obuka za menadjere EU fondova

  Obuka za negovatelje sadrzi 288 skolskih casova, od toga 168 casova za negovatelje i 120 casova za strucni engleski ili nemacki jezik, u zavisnosti od toga u kojoj zemlji evropske unije zelite da radite. Duzina trajanja obuke je 6 meseci. Cena 800 evra, placanje u vise rada, grupu cine 7-10 kandidata.
  Obuka za menadzere EU fondova podrazumeva pripremu i vodjenje projekta finansiranja kroz programe evropske unije kao jedno od podrucja na trzistu rada za koje vlada sve vece zanimanje javnog i privatnog sektora. Ovaj program ima za cilj osposobljavenje polaznika za pripremu i sprovodjenje projekata finansiranih kroz programe Evropske unije po poljskom metodu koji se pokazao kao najbolji u Evropi. Ukupna duzina obuke je 170 casova, cena 800 evra, upisnina 20%, grupu cine 6-8 kanditata.

  Po prvi put u nasoj zemlji mozete pohadjati obuke koje su u potpunosti priznate u Evropskoj uniji. Pohadjanje nasih obuka u Srbiji je potpuno identicno kao u bilo kojoj zemlji EU i dobijaju se sertifikati i uverenje od strane VCC akademije iz Poljske. Uz pomoc nasih obuka mozete ucestvovati i konkurisati za poslove u svim zemljama EU kao da ste se obucavali u njima. Nase obuke su priznate od strane Evropske komisije, i do sada ih je proslo preko 50.000 ljudi u celoj Evropi. Sertifikati VCC akademije nose znak Europass.

  Vise informacija o VCC adademiji mozete pronaci na htt.//www.vcci.eu/

  Za dodatne infarmacije telefoni su: 065/501-00-55
  062/880/95/24

   Sada je Sre 21 Nov - 5:36:58