WEEKEND CAFE

Weekend Cafe je forum koji je nastao zbog svih nas.
Ako želite besplatno da postavite svoj oglas, saznate trenutna dešavanja u gradu, informišete se iz prve ruke o atraktivnim mestima za izlazak, rasprodajama...ili jednostavno želite da ćaskate uz kaficu - Weekend Cafe je pravo mesto za Vas!
REGISTRUJTE SE i provedimo vikend zajedno!
Dođite da zajedno formiramo kutak koji će svima biti od koristi.
WEEKEND CAFE

Provedimo Vikend Zajedno!


  NUTRILANS Funkcionalna hrana - Bez Glutena

  Delite
  avatar
  usluzni
  Početnik
  Početnik

  Muški
  Broj poruka : 46
  Godina : 44
  Zodijak : Vaga
  Lokacija : Beograd
  Reputation : 0
  Points : 90
  Datum upisa : 09.04.2013

  NUTRILANS Funkcionalna hrana - Bez Glutena

  Počalji od usluzni taj Sre 11 Maj - 22:56:12

  Nutrilans je 100 % prirodna mesavina dijetalnih biljnih vlakana (voca,povrca i leguminoza) koje pored vitamina I minerala,predstavljaju bogat izvor esencijalnih Omega-3- masnih kiselina.Takodje, u sastav Nutrilans proizvoda ulaze I prirodno - aromaticne zacinske biljke:
  djumbir, kurkuma i cimet.
  To su zacinske biljke koje imaju, jako(vec klinicki dokazano), bakteriostatsko,antiinflamatorno i antikancerogeno dejstvo.
  U samoj proizvodnji Nutrilans proizvoda,nisu primenjena nikakva hemijska sredstva niti su dodati bilo kakvi aditivi, kao sto su vestacke boje,zasladjivaci,arome,emulgatori,konzervansi (obelezavaju se E - brojevima).
  Uloga Omega 3- esencijalnih masnih kiselina je izuzetna kod preventive svih koronarnih bolesti,kancera debelog creva, kancera prostate i kancera dojke.Poznato je dejstvo Omega -3-masnih kiselina i kod ublazavanja tegoba reumatoidnog i osteo artritisa.
  Zbog svoje hemijske strukture, dijetalna biljna vlakna imaju sposobnost da vezuju razlicite toksine,stetne raspadne produkte metabolizma,radionukleide (ostatke radijacije) i teske metale(olovo,ziva,i kadmijum napr.).
  NUTRILANS - ZDRAVSTVENI BENEFITI
  •GLUTENSKA ALERGIJA – Nutrilans proizvodi ne sadrže gluten i ne izazivaju zapaljenske procese u crevima izazvane prisustvom glutena.
  •MRŠAVLJENJE – Obrok Nutrilans je kalorijski siromašan(u proseku 66 Kcal./25 gr.), a redukcija telesne težine obavlja se na najprirodniji način, bez ikakvog “jojo” efekta. Dijetalna biljna vlakna izazivaju sitost bubrenjem u želucu i usporavaju pražnjenje želuca.
  Konzumacijom samo dve ujutru i dve uveče, vrhom pune, supene kašike našeg proizvoda, može se potpuno zdravo smršati od 3-5 kg na mesečnom nivou.(rezultati su individualni i variraju u zavisnosti od pola,telesne tezine,fizicke aktivnosti itd.).
  •POVIŠEN HOLESTEROL – Dijetalna biljna vlakna u sastavu Nutrilansa vezuju žučne kiseline za sebe i povećavaju njihovu eliminaciju stolicom. To pokreće sintezu žučnih kiselina iz holesterolskih prekusora, čime se snižava koncentracija “lošeg” (LDL) holesterola u krvi. Sa dva obroka dnevno po dve kašike, rezultati su vidljivi već posle 4 nedelje korišćenja!
  •POVIŠENI TRIGLICERIDI – Redovnim konzumiranjem dva obroka dnevno, za veoma kratko vreme (4-5 nedelja), redukuju se sve povišene vrednosti triglicerida (masti) do optimalnih vrednosti.
  •DIJABETES I i II - Svi Dijabeticari, Insulinski(dijabetes I) i ne insulinski zavisnici (dijabetes II), treba da koriste Nutrilans® preparate radi stabilizacije secera u krvi i njegove redukcije.
  OPSTIPACIJA I HEMOROIDI – Odlicno se rešavaju korišćenjem preparata uz povlačenje hemoroida već nakon 2 meseca. Ova osobina Nutrilans preparata pogotovu je interesantna za sve trudnice koje imaju ovakve probleme!
  •VIŠAK KISELINE I ČIR NA ŽELUCU – Mnogi nasi korisnici su nakon upotrebe Nutrilans hrane potpuno izbacili premenu lekova(ranisan napr.) i sode bikarbone protiv pojacane kiseline i čira na želucu.
  •KAMENCICI U ŽUČI – U velikoj meri to je bilirubinsko ili holesterolsko kamenje koje se topi tj. rastvara već nakon 8-10 nedelja korišćenja.Nema nikavog rizika zaglavljivanja kamencica u zucnom kanalu.
  JAČANJE IMUNITETA – Prebiotski efekat Dijetalnih biljnih vlakana stvara dominaciju korisnih bifido bakterija.Na taj nacin dolazi do redukcije patogenih bakterija i na taj raste otpornost organizma na sezonske viruse i prehlade uz umirujući uticaj na alergijske reakcije.
  •NOKTI – Porast i jačanje. Kod mnogih korisnika već nakon mesec dana nadogradnja noktiju više nije potrebna.
  •MENSTRUALNE TEGOBE I NEREDOVAN CIKLUS – Već posle kratkotrajnog korišćenja Nutrilans-a dolazi do stabilnog menstruacionog ciklusa ili čak i do povratka menstruacije kod osoba koje su prerano ušle u menopauzu.
  NAČIN UPOTREBE
  -Nutrilans® – proizvodi, mešaju se sa kefirom, obicnim ( kravljim ili kozjim) jogurtom ili vocnim jogurtom. U obzir dolazi i sok ili neki caj.Dve,vrhom pune, supene kašike preparata Nutrilans (otprilike 25 gr.) mesa se sa otpr. 2- 3 dl.tecnosti. Sacekati 5 – 10 min.da masa nabubri. Za detoksikaciju vašeg organizma, održavanje optimalnog zdravlja kao i-za redukciju tel. težine - preporučuju se dva Nutrilans obroka dnevno(doručak i večera napr.).
  Trudnice i deca ispod 12 godina, mogu da koriste Nutrilans® uz prethodnu konsultaciju sa lekarom ili nutricionistom.
  Pakovanje : 400 gr.
  Rok trajanja : 2 godine
  Cuvati na obicnoj temperaturi!
  Potrebni distributeri za prodaju Nutrilans proizvoda.
  Proizvodjac : Functional Food Roksandic d.o.o.
  Colak Antina br.15; Beograd, Srbija,
  www.nutrilans.com ,
  Kontakt i saveti o zdravlju Zoran Roksandic - Nutricionista,
  nutrilans.energy@gmail.com ,
  Tel.: 063/21 22 03,
  011/36 93 38
   Sada je Sre 16 Jan - 2:47:20