VB : Izbačene Maja Volk i Vendi
Dvoje takmičara u kući "Velikog brata" večeras će biti izbačeni i neće dočekati finale! Osam stanara strahuju da li su oni na udaru glasača
Dvoje takmičara u kući "Velikog brata" večeras će biti izbačeni i neće dočekati finale! Osam stanara strahuju da li su oni na udaru glasača. Maja Volk je u toku dana rekla da ima osećaj da je danas njen poslednji dan u kući, a Soraja i Ava najviše žele pobedu. Veliko finale preostale ukućane očekuje u ponedeljak 6.maja.
Milić Vukašinović je napustio kuću na Košutnjaku u prvoj polufinalnoj večeri.
Izbacivanje u drugoj polufinalnoj večeri pratite sa nama iz minuta u minut...
23:40 - Vendi: Hteli smo da neke štetočine pošaljemo kući
Vedni je po izbacivanju rekla da nije očekivala da će biti izbačeni, ali je otkrila da ima moć pa je naterala Maju Nikolić na pokajanje. Ipak, tvrdi da nije iznenađena što je napustila kuću.
- Ja sam bila u šoku koji nema nikakve veze sa ovim - rekla je Vendi. - Ja sam kao leopard, ništa me ne može iznenaditi, ali nisam očekivala. Ja nisam publika i ne glasam. Bila sam u kući i moj ugao gledanja je drugačiji.
Marijana je zamolila Vedni da joj objasni na koji način je uspela da pripitomi Maju Nikolić.
- Maja je bila u nekim rijalitijima ranija. Mnogi nisu uspeli da je preobrate i izazovu pokajanje kod nje, ali ja jesam jer imam moć. Ava se nije pokajala jer to nije strategija njene porodice, ali je imala „peške“ pokajanje po ugledu na englesku kulturu.
Makedonska voditeljka Snežana je konstatovala da je Aneta kroz ceo šou išla za njom i govorila joj „tako je Vendi“ pa ju je zanimalo da li i ona misli da Aneta nema svoje „ja“.
- Nas dve smo potpuno različite, ali karakter nam je isti. Ona je u meni prepoznala sebe.
Što se tiče nominacija zbog kojih su Vendi, Slavko i Aneta bili kažnjeni direktnom nominacijom, voditeljka je htela da zna šta je bio njihov cilj.
- Znalo se koga ču da nominujem, ali nisam mogla naglas da kažem. Onda je Slavko imao neko drugo viđenje. Imali smo jesan cilj da neke štetočine pošaljemo kući.
23:10 - Izbačena Vendi
Marijana se poslednji put za večeras uključila u kuću. Ona je tražila da polufinalisti ustanu.
Marijana: "Željko je rekao da će još jedan ukućnin napustiti šou. Željko, kada bih hteo nekoga da izbaciš koga bi želeo da vidiš napolju?"
Željko: "Mislim da Top treba da izađe."
Marijana: "Vendi, šta ti misliš?"
Vendi: "Ne znam kako publika glasa, ja nemam tu moć da predvidim. Verovatno treba da izađe onaj ko je najviše brojao avione i ćutao."
Marijana: "Vendi, sedi. Tope da li se ti slažeš sa tim da treba da izađe neko ko je ćutao."
Top: "Vendi je ekspert za analize. Meni je tek sada ovde lepo i ja ću odavde izaći srećan."
Marijana: "Tope, ostaješ da stojiš.Soraja, ti si jedna od tih koji su ćutali i nisi bila aktivna?"
Soraja: "U kući nisam aktuelna zbog situacije."
Marijana: "Soraja, ostaješ da stojiš. Žarko i Željko, sedite.Ava i Aneta ostajete da stojite.Uvek mi je nekako bilo žao da one koji su nominovani ostavim da stojite. Žarko, Željko i Vendi, ustanite. Žene dominiraju. Vendi izbačena si! "
23:01 - Ava udarila šamar Željku
Pregled dana - Dok je Ava večerala sa Žarkom, njegov brat je u spavaćoj sobi zabavljao ukućane smišljajući rime. Ipak, posle nekog vremena Ava je došla u sobu, a Željko je zbijao račun na njen račun. Ona je poludela zbog toga i zalepila mu šamar.
23:01 - Željko, Soraja i Aneta imaju najmanje glasova
U kritičnim pozicijama trenutno su:
Željko sa 13 % glasova
Aneta sa 13 % glasova
Soraja sa 12, 5 % glasova
22:51 - Željko, Žarko i Aneta u opasnoj zoni
Najmanji broj glasova trenutno imaju:
Željko 12, 5 %
Aneta 12, 5 %
Žarko 12, 5 %
22:41 - Najmanje glasova imaju Vendi, Soraja i Aneta
U opasnoj zoni su:
Aneta 12 %
Soraja 12 %
Vendi 12 %
22:40 - Maja Volk: Nastaviću da se družim sa Vendi, Topom, Željkom i Žarkom
Maja Volk je po izlasku rekla da ona ne živi lažno i da je htela da pokaže ljudima ko je ona. Nju je zanimalo ko joj je posolio njenu hranu, a Marijana joj je rekla da je to učinila Vendi. Ipak, voditeljka je htela da zna zbog čega je Maja ušla u šou.
- Neposredno pre ulaska su me novine razapele što sam u javnosti govorila otvoreno o svojim fantazijama iz mladosti i mojim stavovima. Čak i otac je prestao da priča sa mnom. Ja sam za šest nedelja pokazala da živim istinito i to sam ja. Moj učitelj Gruja mi je rekao da ću u rijalitiju propasti, ili ću da uradim nešto sa ljudima, ja mislim da nisam propala.
Maja je otkrila da je bila oduševljena kako su ukućani brzo zaboravljali i da je u kući bilo zabavno kada su imali zadatke. Izbačena ukućanka se obratila ukućanima i rekla im da imaju zamrznute maline, sakrivene banane, da naprave sladoled i pojedu ga u moje ime. Volk je otkrila sa kime će nastaviti da se druži.
- Sa Vendi, Željkom i Žarkom želim da nastavim da se družim jer mislim da oni imaju kapacitet da nešto urade sa sobom . Ja nisam ljuta na njih, nego samo analiziram stvar i onda kažem šta msilim.Imate ljude koji su nezreli, a neko ko koristi svojih 25 godina da bi bio nezreo je budala. To ide i u suprotnu stranu. Ja se borim za ljudsku ravnopravnost
22:22 - Top, Vendi i Soraja u opasnoj zoni
U opasnoj zoni su:
Soraja sa 11% glasova
Vendi sa 11,5% glasova
Top sa 12 % glasova
22:06 - Izbačena Maja Volk
Napravljen je prvi presek. Marijana se uklljučila u kuću drugi put i tražila od njih da ustanu.
Marijana: "Vas je osmoro, ali ne možete svi u finale. Onaj ukućanin koji ima najmanji broj glasova biće izbačen. vendi, ostaješ da stojiš. Soraja ti si sinoć skočila u bazen, a publici se to dopalo, ti sedi. Ava, i ti si skočila u bazen, ali ostaješ da stojiš. Top, sinoć si digao ruku i rekao da želiš da ideš kući, ostaješ da stojiš. Aneta, ostaješ u kući. Žarko, ti si se danas bunio, ali publika ne misli tako, ostaješ. Željko, Veliki brat te je razdvojio od brata, ali publika ne želi da vas razdvoji, sedi. Majo, izbačena si!"
22:06 - Svi sada ljube i grle Avu
Pregled dana - Top je u ispovedaonici rekao da je u kući napeto i da svi proračunavaju na koju stranu da idu i da je njemu posebno drago što će kraj rijalitija.
Vendi je ujutru za poželela Avi dobro jutro i zagrlila je. Aneta se takođe priklonila hrvatici i na lep način joj objasnila šta joj smeta kod nje. Milić, Žarko i Top su komentarisali da je njihovo druženje taktika, a Soraja je sa „Velikim bratom“ podelila slično mišljenje.
21:50 - Opasna zona nepromenjena
U opasnoj zoni su i dalje Maja Volk, Željko i Aneta.
Aneta 9,5 %
Željko 9,5 %
Maja Volk 10,5 %
21:48 - Muškarci izvode striptiz
Marijana se uključila prvi put u kuću. Ona je zajedno sa koleginicom iz Makedonije imala jedan zadatak za ukućane.
Snežana: „Soraja, da li razumeš makedonksi. Ljudi iz Prilepa su se naljutili što ne znaš gde se nalazi taj grad . Ajde da na makedonskom da kažeš Veni, vidi, vici.“
Soraja: „Naravno da znam gde se nalazi, ali nisam razumela pitanje.“
Marijana: „Gde su vam muškarci?“
Maja: „Nema ih od početka rijalitija.“
Marijana: „Da li bi mogla da učestvuješ u rijalitiju gde su samo žene?“
Ava: „Bila bi blagoslovena.“
Marijana je rekla da ima jedno iznenađenje za njih, a onda su se muški ukućani pojavili i izveli ukućankama striptiz.
21:41 - Aneta, Željko i Maja Volk u opasnoj zoni
Ukućani koji imaju najmanji broj glasova trenutno su Aneta, Željko i Maja Volk.
Aneta 9 % glasova
Željko 10 % glasova
Maja Volk 10,5 % glasova
21:36 - Dva takmičara idu kući
- Dobro veče i dobro došli u osmo izbacivanje. U kući ih je osmoro, a mesta ima samo za njih šest. Oni ne znaju da dvoje takmičara večeras lete napolje. Napravićemo dva preseka, posle prvog izbacujemo jednog ukućanina, a posle još jednog - otvorila je Marijana Mićić drugo polufinalo veče.