WEEKEND CAFE

Weekend Cafe je forum koji je nastao zbog svih nas.
Ako želite besplatno da postavite svoj oglas, saznate trenutna dešavanja u gradu, informišete se iz prve ruke o atraktivnim mestima za izlazak, rasprodajama...ili jednostavno želite da ćaskate uz kaficu - Weekend Cafe je pravo mesto za Vas!
REGISTRUJTE SE i provedimo vikend zajedno!
Dođite da zajedno formiramo kutak koji će svima biti od koristi.

Join the forum, it's quick and easy

WEEKEND CAFE

Weekend Cafe je forum koji je nastao zbog svih nas.
Ako želite besplatno da postavite svoj oglas, saznate trenutna dešavanja u gradu, informišete se iz prve ruke o atraktivnim mestima za izlazak, rasprodajama...ili jednostavno želite da ćaskate uz kaficu - Weekend Cafe je pravo mesto za Vas!
REGISTRUJTE SE i provedimo vikend zajedno!
Dođite da zajedno formiramo kutak koji će svima biti od koristi.

WEEKEND CAFE

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
WEEKEND CAFE

Provedimo Vikend Zajedno!

Selidbe Beograd

Alex3854
    Alex3854
    Početnik
    Početnik

Muški
    Broj poruka : 7
    Godina : 39
    Zodijak : Ribe
    Datum upisa : 12.06.2013

Selidbe Beograd Empty Selidbe Beograd

Počalji od Alex3854 Uto 18 Jun - 4:30:55

Nedavno sam se selio na Novi Beograd, i imao sam bas puno stvari, a pakovanje mi nija jaca strana, ali sam sam na jednom sajtu nasao jedan zanimljiv vodic koji mi je dosta pomogao, kao i neki korisni saveti  i verujte mi na kraju ni sam nisam mogao da verujem u koliko malo kutija je sve stalo. kez

Nije mi trebalo mnogo vremena da se odlucim koga cu angazovati za selidbu. Moja preporuka za selidbe, malo je reci da sam prezadovoljan. đuskam

Sada je Čet 21 Nov - 11:27:04